<DIV>
<DIV style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: #000000; FONT-FAMILY: Geneva, Arial, Sans-serif">>What does /var/log/Xorg.0.log look like? Might be some clue as to what's <BR>>going wrong...</DIV>
<DIV style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: #000000; FONT-FAMILY: Geneva, Arial, Sans-serif"> </DIV>
<DIV style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: #000000; FONT-FAMILY: Geneva, Arial, Sans-serif">I will try and paste this onto the list this evening. Is there another way to look into and edit this file besides nano? All Nano does is produce a blank file even for files I knwo there is info in. <BR></DIV><!-- Signature C95E9106-1321-AE3A-9C6D4261C5990D89 -->
<DIV style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: #000000; FONT-FAMILY: Geneva, Arial, Sans-serif">
<TABLE style="BACKGROUND: #fff; FONT: 11px arial,sans-serif" cellSpacing=0 cellPadding=0 width=600 border=0>
<TBODY>
<TR bgColor=#003399>
<TD style="BORDER-TOP: #039 1px solid; PADDING-LEFT: 15px; BORDER-LEFT: #039 1px solid; COLOR: #fff" width=330><B style="FONT-SIZE: 14px">Blake Haggerty</B><BR><SPAN style="FONT-SIZE: 12px">Permanent Placement Specialist </SPAN></TD>
<TD style="BORDER-RIGHT: #039 1px solid; BORDER-TOP: #039 1px solid; BORDER-LEFT: #039 1px solid; BORDER-BOTTOM: #039 1px solid" align=right width=385><IMG height=42 alt="" src="http://www.linkedin.com/img/signature/bg_bluegel_385x42.jpg" width=385></TD></TR>
<TR>
<TD style="BORDER-RIGHT: #039 1px solid; PADDING-RIGHT: 0px; BORDER-TOP: #039 0px solid; PADDING-LEFT: 30px; PADDING-BOTTOM: 10px; BORDER-LEFT: #039 1px solid; PADDING-TOP: 10px; BORDER-BOTTOM: #039 0px solid" colSpan=2>
<TABLE style="FONT: 11px arial,sans-serif" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0>
<TBODY>
<TR style="LINE-HEIGHT: 15px" vAlign=top>
<TD width="30%"><B style="COLOR: #999">Work:</B> 415-788-8488 x6062<BR><B style="COLOR: #999">Fax:</B> 415-788-2592<BR></TD>
<TD style="PADDING-LEFT: 15px" width="40%"><B style="COLOR: #999">Email:</B> <A style="COLOR: #000; TEXT-DECORATION: none" href="mailto:blake.haggerty@sapphire.com" target=nw>blake.haggerty@sapphire.com</A><BR><IMG height=14 alt="" src="http://www.linkedin.com/img/signature/icon_in_blue_14x14.gif" width=14 align=middle> <B><A href="http://www.linkedin.com/in/blakehaggerty" target=nw>http://www.linkedin.com/in/blakehaggerty</A></B><BR></TD>
<TD style="PADDING-RIGHT: 15px; PADDING-LEFT: 15px; PADDING-BOTTOM: 0px; PADDING-TOP: 0px" width="30%"><B>Sapphire Technologies</B><BR><A style="COLOR: #000; TEXT-DECORATION: none" href="http://maps.google.com/maps?q=&hl=en" target=nw></A><BR></TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR>
<TR style="FONT: 10px arial,sans-serif">
<TD style="BORDER-TOP: #039 1px solid; PADDING-TOP: 2px"><A href="http://www.linkedin.com/e/wwk/3663885/" target=nw>See who we know in common</A></TD>
<TD style="BORDER-TOP: #039 1px solid; PADDING-TOP: 2px" align=right> </TD></TR></TBODY></TABLE></DIV><!-- End_Signature C95E9106-1321-AE3A-9C6D4261C5990D89 --><BR>
<DIV style="BORDER-BOTTOM: #555555 2px solid"> </DIV><FONT face=Tahoma size=2>
<DIV style="FONT-SIZE: 11px; FONT-FAMILY: tahoma; BACKGROUND-COLOR: #efefef">-----Original Message-----<BR><B>From:</B>Tom Haddon tom@greenleaftech.net <BR><B>To:</B> "Blake Haggerty" <BLAKE.HAGGERTY@SAPPHIRE.COM>;<BR><B>Cc:</B> "sf-lug@linuxmafia.com" <SF-LUG@LINUXMAFIA.COM>;<BR><B>Sent:</B> May 8, 2008 09:22:02 AM<BR><B>Subject:</B> Re: [sf-lug] More Self inflicted Display Issues</DIV><BR>On Thu, 2008-05-08 at 12:07 -0400, Blake Haggerty wrote: <BR>> Hey all, <BR>> <BR>> Hoping someone will have a simple fix for this. <BR>> <BR>> This problem is on Ubuntu Gutsy 7.10 W/ Nividia 8500GT <BR>> <BR>> I was messing with the screen resolutions in my xorg.conf and I <BR>> changed some of the values and like an idiot I didnt back it up. Now <BR>> when I boot I cant see my desktop. <BR>> <BR>> I tried to edit my xorg.conf (sudo nano /etc/x11/xorg.conf) the file <BR>> is empty as in it is a blank page that nano pulls up (this has always <BR>> been a problem for me with nano no matter what file I try to edit) <BR><BR>There may well be other files in this directory that may be of use - I <BR>know that every time you invoke the magic dpkg-reconfigure command it <BR>backs up the old one, so take a look in /etc/X11 and see if there's <BR>anything in there dated sometime that looks useful. <BR><BR>> <BR>> I tried the sudo dpkg -reconfigure xserver-xorg -phigh xorg.conf (not <BR>> sure if that is the correct syntax I usually am going off a cheat <BR>> sheet) That brought a screen to choose the correct resolutions and I <BR>> did so and still no go. <BR><BR>I would try starting with the basic driver (vesa) and see if you can get <BR>it working on that. It's possible that at the same time/related your <BR>nvidia module (which I'm assuming you're using) got hosed. If so, trying <BR>another driver (such as vesa or nv) might at least get you to a GUI so <BR>you can move from there. <BR><BR>What does /var/log/Xorg.0.log look like? Might be some clue as to what's <BR>going wrong... <BR><BR>Cheers, Tom <BR><BR>> <BR>> Now here is the really strange part. <BR>> <BR>> I have a Belkein KVM switch that I use to switch between my two <BR>> computers sharing one monitor. When I switch over to my puppy Linux <BR>> Box and start working on that everything is good. If I switch over to <BR>> the non working Ubuntu box I can briefly see the login screen. I then <BR>> blindly enter my login and password. I will then switch back to the <BR>> puppy machine and then switch back to non working Ubuntu machine and I <BR>> can briefly see my desktop for just a flash. So its there and its <BR>> running but it just wont display on the monitor. <BR>> <BR>> Thank you for any help you can lend in advance! <BR>> <BR>> <BR>> Blake Haggerty <BR>> Permanent Placement Specialist <BR>> <BR>> Work: <BR>> 415-788-8488 x6062 <BR>> Fax: <BR>> 415-788-2592 <BR>> <BR>> Email: <BR>> blake.haggerty@sapphire.com <BR>> <BR>> http://www.linkedin.com/in/blakehaggerty <BR>> <BR>> Sapphire <BR>> Technologies <BR>> <BR>> <BR>> See who we know in common <BR>> <BR>> _______________________________________________ <BR>> sf-lug mailing list <BR>> sf-lug@linuxmafia.com <BR>> http://linuxmafia.com/mailman/listinfo/sf-lug <BR><BR><BR></FONT></DIV>