You might try connecting the monitor directly the the box in question and reconfiguring xorg real fast...to make sure everything is good (and eliminating the suspect hardware from the loop), then plug it back into the KVM.<br>
<br>Ernest<br><br><div class="gmail_quote">On Thu, May 8, 2008 at 11:10 AM, Blake Haggerty <<a href="mailto:Blake.Haggerty@sapphire.com">Blake.Haggerty@sapphire.com</a>> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
<div><div class="Ih2E3d">
<div style="font-size: 10pt; color: rgb(0, 0, 0); font-family: Geneva,Arial,Sans-serif;"><font face="Tahoma">>Are you actually getting a crash error and defaulting to CLI, or is it just blank?  I'm assuming that it's just blank. <br>
>If you try to switch to one of the other terminals is it still black or do you get a login prompt?</font></div>
<div style="font-size: 10pt; color: rgb(0, 0, 0); font-family: Geneva,Arial,Sans-serif;"> </div>
</div><div style="font-size: 10pt; color: rgb(0, 0, 0); font-family: Geneva,Arial,Sans-serif;">It is just a blank screen no CLI. Monitor Flashes "No Signal" I imagine there is an issue with the switch too due getting flashes of the login and desktop when switching back and forth. The strange thing is though it worked great until I edited the xorg.conf file.</div>

<div style="font-size: 10pt; color: rgb(0, 0, 0); font-family: Geneva,Arial,Sans-serif;"> </div>
<div style="font-size: 10pt; color: rgb(0, 0, 0); font-family: Geneva,Arial,Sans-serif;"><font face="Tahoma"><font face="Arial">></font>I would suspect that the file name was entered incorrect.  I've never run into an occasion where less/more/cat showed data in >a file and nano/ee/vi didn't.</font><br>
 </div>
<div style="font-size: 10pt; color: rgb(0, 0, 0); font-family: Geneva,Arial,Sans-serif;">nano has never worked for me on any file I have ever tried it with. I have read about this issue but never found a fix.</div><div class="Ih2E3d">

<div style="font-size: 10pt; color: rgb(0, 0, 0); font-family: Geneva,Arial,Sans-serif;"> </div>
<div style="font-size: 10pt; color: rgb(0, 0, 0); font-family: Geneva,Arial,Sans-serif;">>I have created similar problems for myself with Mandriva and found the<br>>simplest was to correct was to use the install DVD in Upgrade mode to correct<br>
>my error.<br></div>
</div><div style="font-size: 10pt; color: rgb(0, 0, 0); font-family: Geneva,Arial,Sans-serif;">Unfortunately I dont have a DVD or CD drive yet ont his computer I switched motherboards and I dont have a SATA dvd or cd drives. (which is required)<div class="Ih2E3d">
<br>
<div>
<table style="background: rgb(255, 255, 255) none repeat scroll 0% 0%; -moz-background-clip: -moz-initial; -moz-background-origin: -moz-initial; -moz-background-inline-policy: -moz-initial; font-family: arial,sans-serif; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-size: 11px; line-height: normal; font-size-adjust: none; font-stretch: normal;" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="600">

<tbody>
<tr bgcolor="#003399">
<td style="border-top: 1px solid rgb(0, 51, 153); border-left: 1px solid rgb(0, 51, 153); padding-left: 15px; color: rgb(255, 255, 255);" width="330"><b style="font-size: 14px;">Blake Haggerty</b><br><span style="font-size: 12px;">Permanent Placement Specialist </span></td>

<td style="border: 1px solid rgb(0, 51, 153);" align="right" width="385"><img alt="" width="385" height="42"></td></tr>
<tr>
<td style="border-style: solid; border-color: rgb(0, 51, 153); border-width: 0px 1px; padding: 10px 0px 10px 30px;" colspan="2">
<table style="font-family: arial,sans-serif; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-size: 11px; line-height: normal; font-size-adjust: none; font-stretch: normal;" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%">

<tbody>
<tr style="line-height: 15px;" valign="top">
<td width="30%"><b style="color: rgb(153, 153, 153);">Work:</b> 415-788-8488 x6062<br><b style="color: rgb(153, 153, 153);">Fax:</b> 415-788-2592<br></td>
<td style="padding-left: 15px;" width="40%"><b style="color: rgb(153, 153, 153);">Email:</b> <a style="color: rgb(0, 0, 0); text-decoration: none;" href="mailto:blake.haggerty@sapphire.com" target="_blank">blake.haggerty@sapphire.com</a><br>
<img alt="" align="middle" width="14" height="14"> <b><a href="http://www.linkedin.com/in/blakehaggerty" target="_blank">http://www.linkedin.com/in/blakehaggerty</a></b><br></td>
<td style="padding: 0px 15px;" width="30%"><b>Sapphire Technologies</b><br><a style="color: rgb(0, 0, 0); text-decoration: none;" href="http://maps.google.com/maps?q=&hl=en" target="_blank"></a><br></td></tr></tbody></table>
</td></tr>
<tr style="font-family: arial,sans-serif; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-size: 10px; line-height: normal; font-size-adjust: none; font-stretch: normal;">
<td style="border-top: 1px solid rgb(0, 51, 153); padding-top: 2px;"><a href="http://www.linkedin.com/e/wwk/3663885/" target="_blank">See who we know in common</a></td>
<td style="border-top: 1px solid rgb(0, 51, 153); padding-top: 2px;" align="right"> </td></tr></tbody></table></div></div></div><br>
<div style="border-bottom: 2px solid rgb(85, 85, 85);"> </div><font size="2" face="Tahoma"><div class="Ih2E3d">
<div style="font-size: 11px; font-family: tahoma; background-color: rgb(239, 239, 239);">-----Original Message-----<br><b>From:</b>Ernest De Leon <a href="mailto:edeleonjr@gmail.com" target="_blank">edeleonjr@gmail.com</a> <br>
<b>To:</b> "bobbie sellers" ;<br><b>Cc:</b> "Blake Haggerty" , "<a href="mailto:sf-lug@linuxmafia.com" target="_blank">sf-lug@linuxmafia.com</a>" ;<br><b>Sent:</b> May 8, 2008 10:45:23 AM<br>
<b>Subject:</b> Re: [sf-lug] More Self inflicted Display Issues</div><br></div><div><div></div><div class="Wj3C7c">Are you actually getting a crash error and defaulting to CLI, or is it just blank?  I'm assuming that it's just blank. <br>
<br>If you try to switch to one of the other terminals is it still black or do you get a login prompt?<br><br>If you are getting pitch black no matter what, it's probably a hardware issue with your cabling or KVM, if you get to a CLI prompt, then it's definitely the xserver.  <br>
<br>I would to the following (again in your case)<br><br>dpkg-reconfigure xserver-xorg and choose the generic vesa driver....see if you can at least get some kind of GUI up.<br><br>afterward, you can do less/more/cat to check your xorg.conf and make sure there is data in there.  If you are using nano and not seeing anything in the file, that would be truly odd.  I would suspect that the file name was entered incorrect.  I've never run into an occassion where less/more/cat showed data in a file and nano/ee/vi didn't.<br>
<br><br>E<br><br>
<div class="gmail_quote">On Thu, May 8, 2008 at 10:26 AM, bobbie sellers <<a href="mailto:bliss@california.com" target="_blank">bliss@california.com</a>> wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
<div>Blake Haggerty wrote:<br>> Hey all,<br>><br>><br>><br>> Hoping someone will have a simple fix for this.<br>><br>><br>><br>> This problem is on Ubuntu Gutsy 7.10 W/ Nividia 8500GT<br>><br>
><br>><br>> I was messing with the screen resolutions in my xorg.conf and I changed some of the values and like an idiot I didnt back it up. Now when I boot I cant see my desktop.<br>><br>><br>><br>> I tried to edit my xorg.conf (sudo nano /etc/x11/xorg.conf) the file is empty as in it is a blank page that nano pulls up (this has always been a problem for me with nano no matter what file I try to edit)<br>
><br>><br>><br>> I tried the sudo dpkg -reconfigure xserver-xorg -phigh xorg.conf (not sure if that is the correct syntax I usually am going off a cheat sheet) That brought a screen to choose the correct resolutions and I did so and still no go.<br>
><br>><br>><br>> Now here is the really strange part.<br>><br>><br>><br>> I have a Belkein KVM switch that I use to switch between my two computers sharing one monitor. When I switch over to my puppy Linux Box and start working on that everything is good. If I switch over to the non working Ubuntu box I can briefly see the login screen. I then blindly enter my login and password. I will then switch back to the puppy machine and then switch back to non working Ubuntu machine and I can briefly see my desktop for just a flash. So its there and its running but it just wont display on the monitor.<br>
><br>><br>><br>> Thank you for any help you can lend in advance!<br><br></div>       I have created similar problems for myself with Mandriva and found the<br>simplest was to correct was to use the install DVD in Upgrade mode to correct<br>
my error.<br><br>       Try to use a tool like Knoppix to back up your /home in case you make the<br>mistake I did a month or so back and accidently re-install the whole system.<br>
<div>><br><br>><br>><br>> Blake Haggerty<br>> Permanent Placement Specialist<br><br><br>><br>> Work: 415-788-8488 x6062<br>> Fax: 415-788-2592<br>><br>> Email: <a href="mailto:blake.haggerty@sapphire.com" target="_blank">blake.haggerty@sapphire.com</a><br>
>  <a href="http://www.linkedin.com/in/blakehaggerty" target="_blank">http://www.linkedin.com/in/blakehaggerty</a><br>><br>> Sapphire Technologies<br>><br>><br>><br>> See who we know in common<br><br>
<br></div>       later<br>       bliss -- C  O C O A  Powered... (at california dot com)<br><br>--<br> bobbie sellers -(Back to Angband)Team *AMIGA & SF-LUG*<br><br>"It is by will alone I set my mind in motion.<br>
 It is by the beans of cocoa that the thoughts acquire speed,<br> the thighs acquire girth, the girth become a warning.<br> It is by theobromine alone I set my mind in motion."<br>       --from Someone else's Dune spoof ripped to my taste.<br>
<br>_______________________________________________<br>
<div>
<div></div>
<div>sf-lug mailing list<br><a href="mailto:sf-lug@linuxmafia.com" target="_blank">sf-lug@linuxmafia.com</a><br><a href="http://linuxmafia.com/mailman/listinfo/sf-lug" target="_blank">http://linuxmafia.com/mailman/listinfo/sf-lug</a><br>
</div></div></blockquote></div><br><br clear="all"><br>-- <br>Ernest de Leon<br><a href="http://www.smbtechadvice.com/" target="_blank">http://www.smbtechadvice.com</a><br><br>"They who can give up essential liberty to obtain a little temporary safety deserve neither liberty nor safety." - A common 18th Century sentiment voiced by Benjamin Franklin<br>
<br>"A patriot must always be ready to defend his country against his government." - Edward Abbey<br><br>"All that is necessary for evil to triumph is for good men to do nothing." - Edmund Burke, English statesman and political philosopher (1729-1797) </div>
</div></font></div></blockquote></div><br><br clear="all"><br>-- <br>Ernest de Leon<br><a href="http://www.smbtechadvice.com">http://www.smbtechadvice.com</a><br><br>"They who can give up essential liberty to obtain a little temporary safety deserve neither liberty nor safety." - A common 18th Century sentiment voiced by Benjamin Franklin<br>
<br>"A patriot must always be ready to defend his country against his government." - Edward Abbey<br><br>"All that is necessary for evil to triumph is for good men to do nothing." - Edmund Burke, English statesman and political philosopher (1729-1797)