<DIV>
<DIV style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: #000000; FONT-FAMILY: Geneva, Arial, Sans-serif">Arn't Sawp partitions supposed to be double your ram??</DIV>
<DIV style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: #000000; FONT-FAMILY: Geneva, Arial, Sans-serif"> </DIV>
<DIV style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: #000000; FONT-FAMILY: Geneva, Arial, Sans-serif"> </DIV>
<DIV style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: #000000; FONT-FAMILY: Geneva, Arial, Sans-serif"><BR><!-- Signature F9242969-1321-FC21-5D110EBE76C1629D -->
<DIV>
<TABLE style="BACKGROUND: #fff; FONT: 11px arial,sans-serif" cellSpacing=0 cellPadding=0 width=600 border=0>
<TBODY>
<TR bgColor=#003399>
<TD style="BORDER-TOP: #039 1px solid; PADDING-LEFT: 15px; BORDER-LEFT: #039 1px solid; COLOR: #fff" width=330><B style="FONT-SIZE: 14px">Blake Haggerty</B><BR><SPAN style="FONT-SIZE: 12px">Technical Recruiter </SPAN></TD>
<TD style="BORDER-RIGHT: #039 1px solid; BORDER-TOP: #039 1px solid; BORDER-LEFT: #039 1px solid; BORDER-BOTTOM: #039 1px solid" align=right width=385><IMG height=42 alt="" src="http://www.linkedin.com/img/signature/bg_bluegel_385x42.jpg" width=385></TD></TR>
<TR>
<TD style="BORDER-RIGHT: #039 1px solid; PADDING-RIGHT: 0px; BORDER-TOP: #039 0px solid; PADDING-LEFT: 30px; PADDING-BOTTOM: 10px; BORDER-LEFT: #039 1px solid; PADDING-TOP: 10px; BORDER-BOTTOM: #039 0px solid" colSpan=2>
<TABLE style="FONT: 11px arial,sans-serif" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0>
<TBODY>
<TR style="LINE-HEIGHT: 15px" vAlign=top>
<TD width="30%"><B style="COLOR: #999">Work:</B> 415-788-8488 x6062<BR><B style="COLOR: #999">Fax:</B> 415-788-2592<BR></TD>
<TD style="PADDING-LEFT: 15px" width="40%"><B style="COLOR: #999">Email:</B> <A style="COLOR: #000; TEXT-DECORATION: none" href="mailto:blake.haggerty@sapphire.com" target=nw>blake.haggerty@sapphire.com</A><BR><IMG height=14 alt="" src="http://www.linkedin.com/img/signature/icon_in_blue_14x14.gif" width=14 align=middle> <B><A href="http://www.linkedin.com/in/blakehaggerty" target=nw>http://www.linkedin.com/in/blakehaggerty</A></B><BR></TD>
<TD style="PADDING-RIGHT: 15px; PADDING-LEFT: 15px; PADDING-BOTTOM: 0px; PADDING-TOP: 0px" width="30%"><B>Sapphire Technologies</B><BR><A style="COLOR: #000; TEXT-DECORATION: none" href="http://maps.google.com/maps?q=&hl=en" target=nw></A><BR></TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR>
<TR style="FONT: 10px arial,sans-serif">
<TD style="BORDER-TOP: #039 1px solid; PADDING-TOP: 2px"><A href="http://www.linkedin.com/e/wwk/3663885/" target=nw>See who we know in common</A></TD>
<TD style="BORDER-TOP: #039 1px solid; PADDING-TOP: 2px" align=right> </TD></TR></TBODY></TABLE></DIV><!-- End_Signature F9242969-1321-FC21-5D110EBE76C1629D --></DIV><BR>
<DIV style="BORDER-BOTTOM: #555555 2px solid"> </DIV><FONT face=Tahoma size=2>
<DIV style="FONT-SIZE: 11px; FONT-FAMILY: tahoma; BACKGROUND-COLOR: #efefef">-----Original Message-----<BR><B>From:</B>jim stockford jim@well.com <BR><B>To:</B> "Ted Nebus" <X351912@GMAIL.COM>;<BR><B>Cc:</B> "sf-lug@linuxmafia.com" <SF-LUG@LINUXMAFIA.COM>;<BR><B>Sent:</B> Dec 20, 2007 11:57:33 AM<BR><B>Subject:</B> Re: [sf-lug] Ubuntu 7.10 Video Problem</DIV><BR><BR>no thoughts on your problem per se, but a tho't <BR>about swap: <BR>according to red hat (yes, i know this is ubuntu, but <BR>red hat engineers do know things about the linux <BR>kernel), there's no need for a swap partition bigger <BR>than 2GB and there's a recommendation to have <BR>multiple swap partitions interspersed amidst other <BR>partitions. <BR><BR><BR>On Dec 20, 2007, at 11:35 AM, Ted Nebus wrote: <BR><BR>> Hi, <BR>> <BR>> I am a solid linux user (non programmer, non admin) so that best <BR>> describes my tech level. I have been using ubuntu for a while now I <BR>> think since 6.06. <BR>> <BR>> Normally, I dumpster computers and put them together (so I do know a <BR>> bit about hardware). I finally got a job where i can buy parts so I <BR>> did. <BR>> <BR>> I started to install Ubuntu 7.10 (i386). During boot up it started to <BR>> switch into the graphics mode. It but kept switching back to text <BR>> perhaps looking for the right video settings(?). Ultimately it gave <BR>> me a message to the effect of <BR>> <BR>> The video server has been restarted about 6 times in the last 90 <BR>> seconds. Will try again in 2 minutes. <BR>> <BR>> I said okay, and waited. <BR>> <BR>> It did the same cycle again, and then I restarted the computer. <BR>> <BR>> I put in my xubuntu 6.10 (i386) cd which I had handy, and it didn't <BR>> have this problem. I was able to install. This however had a problem <BR>> with the partitioner I was able to make a 10 gig / a 5 gig /home and a <BR>> 8 gig swap. I wanted the remainder of the 500 gig SATA drive to be <BR>> /shared. It gave me a message saying that I could not start the <BR>> partition before the start (or something like that). I figured I <BR>> would settle that later. After rebooting I put in the Ubuntu 7.10 <BR>> disk, added it to my repositories and tried to install ndiswrapper. <BR>> It told me that I could not because I didn't have the correct libc6 in <BR>> the repositories. <BR>> <BR>> Ideally, I want Ubuntu 7.10 on my system. <BR>> <BR>> Hardware is as follows: <BR>> HD 500G|WD 7K 16M SATA2 WD5000AAKS <BR>> MB GIGABYTE GA-MA69VM-S2 R <BR>> CPU AMD|A64 X2 5600 2.8G AM2 2x1M R <BR>> MEM 2GX2|A-DATA ADQVE1B16K R <BR>> <BR>> Any thoughts? Sorry for the lack of precision on the error messages. <BR>> <BR>> Thanks, <BR>> <BR>> Ted <BR>> <BR>> _______________________________________________ <BR>> sf-lug mailing list <BR>> sf-lug@linuxmafia.com <BR>> http://linuxmafia.com/mailman/listinfo/sf-lug <BR>> <BR><BR><BR>_______________________________________________ <BR>sf-lug mailing list <BR>sf-lug@linuxmafia.com <BR>http://linuxmafia.com/mailman/listinfo/sf-lug <BR><BR></FONT></DIV>