Have you verified that once you are connected you have DHCP'd properly
(IP address and default gateway) and that you are now using the remote
DNS servers?<br><br>Ernest<br><br><div class="gmail_quote">On Dec 4, 2007 9:35 AM, Mark K. Zanfardino <<a href="mailto:mark@zanfardinoconsulting.com">mark@zanfardinoconsulting.com</a>> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
Hi all,<br><br>I've run into a problem I'm hoping one of you can help me resolve.  I'm<br>attempting to connect my laptop (running Kubuntu Gutsy) to my company<br>VPN.  The VPN is hosted by a LinkSys RV082 router.  I'd read
<br>(<a href="http://joey.ubuntu-rocks.org/blog/" target="_blank">http://joey.ubuntu-rocks.org/blog/</a>) that I can use QuickVPN to connect,<br>which is the recommended method here at the office.  I've installed<br>QuickVPN 
1.1.0 and can successfully run it in wine.  I can even get it<br>to connect and authenticate.<br><br>However, that's as far as I get.  I'm not at all sure what's supposed to<br>happen next.  I don't see another device with an IP address in the range
<br>of my office network.  I can't ping any hosts in the office.  I'm<br>effectively not connected.  Any idea what I'm missing here?<br><br>I have generated a certificate on the VPN server and moved it to my<br>
local machine, which resolved an issue with the software complaining<br>that I didn't have a server certificate, but that's all it did.<br><br>Cheers!<br><br><br>_______________________________________________<br>
sf-lug mailing list<br><a href="mailto:sf-lug@linuxmafia.com">sf-lug@linuxmafia.com</a><br><a href="http://linuxmafia.com/mailman/listinfo/sf-lug" target="_blank">http://linuxmafia.com/mailman/listinfo/sf-lug</a><br></blockquote>
</div><br><br clear="all"><br>-- <br>Join the Ron Paul Revolution<br><a href="http://www.prezronpaul.com">http://www.prezronpaul.com</a><br>Ron Paul for President