I *think* this has something to do with autonegotiating, as strange as that may sound.<br>It's been a long time since I ran into this, but I have seen it before.  Try using<br>ethtool="autoneg off speed 100 duplex full" along with the other boot options, and see if you have any luck.  Meanwhile, I'll ask one of my former coworkers who still does this stuff regularly.  :-)
<br><br>--Andy<br><br><div><span class="gmail_quote">On 7/12/07, <b class="gmail_sendername">nathank</b> <<a href="mailto:nathank@evilmonkeys.com">nathank@evilmonkeys.com</a>> wrote:</span><blockquote class="gmail_quote" style="border-left: 1px solid rgb(204, 204, 204); margin: 0pt 0pt 0pt 0.8ex; padding-left: 1ex;">
Hi all,<br><br>If your on the svlug list, sorry for the dual posting.<br><br>Having a odd problem with a network kickstart setup. The client will<br>load fine though PXE, get a IP and all. Before the installer looks for<br>
the stage2.img file it will try to make another request for an IP, this<br>part always fails. If I manually enter the IP the rest of the install<br>will work fine, its just that second DHCP request that never seems to<br>
work. Pretty sure its not the network, since I've setup a test client<br>and server  on a couple of VMs on their own private network but the same<br>problem shows up. So at this point not sure if its my configs or<br>
something else I'm missing. Anyone have any clues?<br><br>default file for pxe:<br>label linux<br>kernel /pxeboot/vmlinuz<br>append initrd=/pxeboot/initrd.img<br>ks=<a href="http://10.10.13.80/network-install/KS/3.cfg">
http://10.10.13.80/network-install/KS/3.cfg</a> ip=dhcp<br><br><br>kickstart file:<br>install<br>url --url <a href="http://10.10.13.80/network-install/RPMS/U3/">http://10.10.13.80/network-install/RPMS/U3/</a><br>lang en_US.UTF-8
<br>langsupport --default=en_US.UTF-8 en_US.UTF-8<br>keyboard us<br>#xconfig --card "ATI ES1000" --videoram 16384 --hsync 29-82 --vsync<br>55-75 --resolution 800x600 --depth 16 --startxonboot  --defaultdesktop gnome
<br>rootpw --iscrypted monkeysinmyhairidontlikemonkeys<br>firewall --disabled<br>selinux --disabled<br>authconfig --enableshadow --enablemd5<br>timezone --utc America/Los_Angeles<br>bootloader --location=mbr --append="rhgb quiet"
<br>clearpart --all<br><br>%packages<br>@ system-tools<br>@ gnome-desktop<br>@ dialup<br>@ compat-arch-support<br>@ base-x<br>e2fsprogs<br>-ckermit<br>grub<br>-bluez-pin<br>lvm2<br>sysstat<br>-zsh<br>-OpenIPMI-tools<br>-samba-client
<br>kernel-smp<br>-screen<br>-xdelta<br>-nmap<br>-open<br>-ethereal<br>-openldap-clients<br><br>%post<br><br><br><br><br>_______________________________________________<br>sf-lug mailing list<br><a href="mailto:sf-lug@linuxmafia.com">
sf-lug@linuxmafia.com</a><br><a href="http://linuxmafia.com/mailman/listinfo/sf-lug">http://linuxmafia.com/mailman/listinfo/sf-lug</a><br></blockquote></div><br>